25 d’abril, diada del País Valencià

El passat 25 d’abril un gran numero de membres de l’Espurna es desplaçà fins la ciutat de València per participar dels actes organitzats per la diada del País Valencià.

El matí varem assistir a la xerrada “Els Pobles pel Dret a Decidir” organitzada per Joves pel Dret a Decidir (JODaD) i que tingué lloc a la seu de la Intersindical Valenciana. Hi participaren un bon numero de delegacions d’organitzacions nacionals i internacionals. El debat girà entorn el dret a decidir dels pobles, en la cruïlla històrica en que es troba avui en dia el País Valencià.

Més tard assistirem a la inauguració de la seu nacional de Poble Lliure al País Valencià (C/ Túria 58), on tingué lloc un dinar. La inauguració fou un èxit i l’espai no donava a l’abast per a la quantitat d’assistents. En acabat tingueren lloc els parlaments d’inauguració de la seu i de la signatura de la “Declaració de València”, signada per 9 organitzacions revolucionaries d’arreu. L’acte va acabar amb la muixeranga i la cantada, puny en alt, de la Internacional.

A la tarda vam assistir a la manifestació en el bloc Pel Dret a Decidir.

Aquí podeu veure imatges de la jornada:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s