Cada dia és 8 de març!

Per aquest 8 de març, el dia de la Dona Treballadora, l’Espurna, l’Assemblea de Joves Independentistes de Badalona hem organitzat tot un seguit d’activitats i accions.

El divendres 6 de març vam organitzar un cine-fòrum feminista. Vam reproduir un seguit de curts feministes i posteriorment vam generar un enriquidor debat.

L’endemà, dissabte 7 de març vam pintar un mural al costat de l’estació de trens de Badalona. Tot i que teniem el consentiment del propietari del mur on vam fer el mural, la Policia, que a Badalona és una policia política al servei de Miguel Jurado, del Partit Popular, es va personar amb la intenció d’aturar-nos. Malgrat això, no van poder fer res i vam prosseguir amb l’elaboració del mural.

El mateix dissabte dia 7 vam participar activament de la xerrada i la marxa de torxes organitzada per les companyes del Bloc Violeta de Badalona. Podeu veure la noticia apareguda a Badanotis clicant aquí.

Finalment, ja el diumenge 8 de març vam participar de la manifestació unitària celebrada a Barcelona i integrant el bloc de Bloc Violeta.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s