23 d’abril, Sant Jordi

El passat 23 d’abril l’Espurna vam organitzar, conjuntament amb el nucli del SEPC de Badalona, una paradeta de venda de roses i llibres a la plaça de la Plana. El Partit Popular d’Albiol va utilitzar la diada per seguir fent la seva campanya electoral permanent.

En una diada tan bonica com la de Sant Jordi, l’alcalde feixista del PP de Badalona s’entesta, any rere any a comercialitzar-la, fent fora les entitats culturals de la fira i, a més, aquest any ho ha aprofitat per fer campanya electoral. Vam decidir acostar-nos per reivindicar els llibres de text que fa anys va prometre, però que els estudiants encara esperen. Però per la nostra sorpresa la situació va fer un gir.

Quan un company del SEPC Badalona li va demanar una rosa, que Albiol estava regalant pel carrer, s’hi va negar al·legant que “les roses són per les dones i les noies” D’això alcalde se’n diu SEXISME. Així, ha demostrat, un cop més, la seva consciència i actitud masclista ja que segueix perpetuant certes tradicions patriarcals.

A més de FEIXISTA ets un MASCLISTA i nosaltres volem una ciutat neta d’ambdues.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s