Aquest setembre fem la Revolució!

Aquest Setembre serà un mes decisiu pel futur del nostre poble. L’11 de Setembre omplirem la Meridiana i el 27 de Setembre obrirem un procés constituent que ens ha de dur a la construcció de la República Catalana, la qual només serà lliure si és plenament sobirana.

Els i les joves que formem part de l’Espurna lluitem per a la revolució socialista catalana, com la millor aportació del nostre poble a la causa de la revolució mundial. Per a nosaltres el camí de la revolució implica la constitució de la República catalana independent. República que volem al servei de la majoria de la població. De la classe treballadora i les classes populars. Però el caràcter de la República catalana dependrà de la correlació de forces en el procés de constitució d’aquesta.

I és per això que la nostra organització lluita per assolir l’hegemonia d’esquerres en el procés que el poble català ha iniciat cap a la independència.

Aquest setembre serà un mes clau. FEM LA REVOLUCIÓ!

L’Espurna ja escalfem motors per aquest setembre. Aquest agost no descansem. Us deixem dues imatges de pancartes que hem col·locat a Badalona.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s